Press Releases

10 April 2019

Injeq hakee toimitusjohtajaa

Haemme innovatiivista ja tavoitteellista Toimitusjohtajaa ottamaan kokonaisvastuun yhtiömme strategisesta, operatiivisesta ja talousjohtamisesta. Osallistut rahoituksen hakemiseen sekä hoidat omalla aktiivisella tavallasi erilaiset yhteiskuntasuhteet ja sidosryhmäyhteistyön mm. pääomasijoittajiin, terveysteknologian alan toimijoihin ja julkisiin rahoittajiin päin. Annat vahvan panoksesi myös yhtiön markkinointiin ja viestintään. Tehtävänäsi on edesauttaa omalla työpanoksellasi älyneulan viemistä markkinoille sekä sitä kautta kansainvälisen kasvun hakeminen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa johtamiskokemusta ja/tai startup-yritystaustaa. Sinulla on heittäytymiskykyä ja paloa tekemiseen eikä ratkaisuiltasi puutu luovuutta. Et hätkähdä toimintaympäristöön liittyvistä epävarmuustekijöistä, vaan pidät fokuksen kirkkaana ja löydät keinot viedä asiat tavoitteellisesti toteutukseen. Olet taitava neuvottelija ja verkottuja niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin ympäristössä.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden johtaa yritystä, joka valmistaa ja kehittää ainutlaatuista tuotetta kovilla kansainvälisillä kasvunäkymillä. Tehtävässä saat käyttää luovuuttasi ja työskennellä alan huippuosaajien kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 2.4. klo 14–15 ja ma 8.4. klo 11–12 hallituksen pj Tommi Rasila puh. 040 750 8158. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) hakupainikkeen kautta 14.4.2019 mennessä.

 

Hae paikkaa linkedin palvelussa klikkaamalla linkkiä

 

Injeq Oy on vuonna 2010 perustettu lääketieteellisen teknologian startup-yritys, joka kehittää ja valmistaa lääkinnällisiä laitteita 9 henkilön voimin Tampereen Hervannassa. Yhtiö on kehittänyt IQ-Tip -älyneulan, joka pystyy kertomaan, missä sen kärki on pyrkien näin parantamaan potilasturvallisuutta ja hoitotuloksia mm. leukemialasten hoidossa. Älyneula on osoittanut toimivuutensa kliinisissä kokeissa ja se on ollut CE-sertifiointiprosessissa keväästä 2018. Yhtiön tavoitteena on saada sertifikaatti vuoden 2020 alkupuolella, jonka jälkeen tuote voidaan viedä markkinoille.